Whataspp Whataspp Live Chat
Lumanare stalp, cu parfum de santal, 120X60 mm Mărește

Lumanare stalp, cu parfum de santal, 120X60 mm

L-parfumate

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Lumanare stalp, cu parfum de santal, 120X60 mm

Lumânare stâlp parfumata 120x60 mm Greutate parafină: 260 gÎnălţime: 120 mmDiametru: 60 mm Arome: afine, bamboo, căpşuni, christamas dream, lavandă, lămâie, liliac, magnolie, măr, mentă, merişor sălbatic, opium, orhidee, pepene, lemn de santal, scorţişoară, trandafir, vanilie, zmeură.Timp de ardere:  34 ore curier, livrare in 3-5 zile. Grila de calcul în funcţie de valoarea comenzii cu livrare in localităţile acoperite de FAN COURIER conform listei de la adresa www.fancourier.ro

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

10,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp