Whataspp Whataspp Live Chat
Lumanare stalp, parfumata Mărește

Lumanare stalp, parfumata

L-parfumate

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Lumanare stalp, parfumata

Lumânare stâlp, parfumată, mare.
Greutate parafină: 260 g.
Înălţime: 120 mm.
Diametru: 60 mm.
Arome: afine, bamboo, căpşuni, christmas dream, lavandă, lămâie, liliac, magnolie, măr, mentă, merişor sălbatic, opium, orhidee, pepene, lemn de santal, scorţişoară, trandafir, vanilie, zmeură.
Timp de ardere:  34 ore.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

10,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Buy in one click
Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp