Whataspp Whataspp Live Chat
Price`s lumanare neutralizare mirosuri neplacute din casa - animale Mărește

Price`s lumanare neutralizare mirosuri neplacute din casa - animale

L-parfumate

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Price`s lumanare neutralizare mirosuri neplacute din casa - animale

Price's lumanare neutralizare mirosuri neplacute din casa - animale aduce un miros de prospețime în orice casa unde exista animale de companie. Extractele pure de cimbru,lamaie si portocala. Această lumânare inteligenta neutralizeaza mirosurile din locuintele cu animale de companie lasand in urma o aroma placuta. Fiecare lumanare felinar parfum conține Odourfoyl. 
Odourfoyl este un sistem de parfum unic, care face în mod eficient nedetectabile mirosurilor neplăcute. 
Înălțime: 95 mm 
Diametru: 62 mm 
Greutate: 180 grame  
Timp ardere maxim: 40 ore.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

13,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp