Whataspp Whataspp Live Chat
Price`s lumanare neutralizare mirosuri neplacute din casa - casa curata Mărește

Price`s lumanare neutralizare mirosuri neplacute din casa - casa curata

L-parfumate

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Price`s lumanare neutralizare mirosuri neplacute din casa - casa curata

Price's lumanare neutralizare mirosuri neplacute din casa - casa curata aduce un miros de prospețime în orice casa. Extractele pure ceara de albine si citrice(lamaie si portocala). Această lumânare inteligenta neutralizeaza mirosurile din locuinte lasand in urma o aroma placuta si pentru a crea o senzatie de liniste si calm. Fiecare lumanare felinar parfum conține Odourfoyl. 
Odourfoyl este un sistem de parfum unic, care face în mod eficient nedetectabile mirosurilor neplăcute. 
Înălțime: 95 mm 
Diametru: 62 mm 
Greutate: 180 grame  
Timp ardere maxim: 40 ore.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

13,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp