Lumanare stalp, parfumata Mărește

Lumanare stalp, parfumata

L-parfumate

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei. Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Lumanare stalp, parfumata

Greutate parafină:  160 g.
Înălţime: 80 mm.
Diametru: 60 mm.
Arome: ananas, căpşuni, dude, grapefruit, lavandă, magnolie, măr, merişor sălbatic, orhidee, tandreţe, trandafir, tropical, vanilie, zmeură, zahăr si condimente ( scorţişoară).
Timp de ardere:  22 ore.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

7,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Scrie o recenzie

Lumanare stalp, parfumata

Lumanare stalp, parfumata

Te-ar mai putea interesa