Whataspp Whataspp Live Chat

Cardigan femei, verde, cu maneci din piele naturala, Nicole Enea

Nicole Enea

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Cardigan femei, verde, cu maneci din piele naturala, Nicole Enea

Material: stofa, piele naturala.

Culoare: verde.

Adauga o nota nonconformista si originala tinutei tale, alegand acest cardigan trendy, cu maneci din stofa si piele naturala, accesorizat cu un cordon jurul taliei.

Produsul se realizeaza pe dimensiunile dumneavoastra.
Produsul nu se returneaza.
Designer: Nicole Enea.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

539,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 10-12 zile

Share via Whatsapp