Whataspp Whataspp Live Chat

Dres cu compresie graduala, natural, 70 DEN, Levante

Levante

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Dres cu compresie graduala, natural, 70 DEN, Levante

Culoare: natural.
Compozitie: 78% poliamida, 22% elastan.

Dresuri de circulatie, cu un sistem special de compresie graduala, ce actioneaza la nivelul piciorului, facilitand circulatia si atenuand oboseala. Picioarele dumneavoastra vor ramane suple si elegante. Cusaturi plate, clin si varf intarit. Grosime 70 DEN.
Fabricate in Italia.

Acest produs nu se poate returna din motive de igiena!

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

31,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Buy in one click
Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp

Notify about new products

Reviews