Whataspp Whataspp Live Chat

Rochie crem, cu detalii din dantela, Valentina, Minouche

Minouche

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei.Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Rochie crem, cu detalii din dantela, Valentina, Minouche

Material: poliester.
Culoare: crem, negru.
Alege o rochie de neuitat, a carei dantela emana stil si pune in valoare volumul fustei realizata dintr-o multitudine de pliuri.
Produsul se realizeaza la comanda pe dimensiunile dumneavoastra.
Produsul nu se returneaza.

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

199,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 7-10 zile

Te-ar mai putea interesa
Share via Whatsapp