Fusta mini, multicolora, cu imprimeu, Mythologica The Moon, Alice

Alice

Fusta mini, multicolora, cu imprimeu, Mythologica The Moon, Alice

Material: 40% matase, 60% bumbac.
Culoare: multicolor.
O fusta matasoasa perfecta pentru acest sezon. De la ilustratie in acuarela pana la imbracamintea gata de purtat, aceasta fusta a fost creata cu multa migala si dragoste, si cel mai important, ea este purtatoare de legende autentic romanesti.
Luna este personajul feminin din legenda minunata a dragostei dintre luna si soare. "Soarele avea o sora; pe Ileana Cosânzeana. Asta soră era ca el, trup omenesc, trup de femeie, iar capul îi era de argint. Și era așa de frumoasă, cu fața-i blândă, cu ochii mari, cu dulcea-i drăgălășie de fecioară, încât Soarele nu s-a putut împotrivi îmboldirilor inimii, (...) și a început a o iubi și a dorit s-o ia de nevastă." (Iulia Gorneanu) Insa Ileana Cosanzeana a fost ascunsa de Dumnezeu in toate zarile, iar in ciuda tuturor eforturilor Soarelui de a-si gasi sora, acest lucru a fost impiedicat prin transformarea fecioarei in luna. Asadar, cei doi "au plecat în lume, să se caute în veci și să nu se găsească niciodată".

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei pentru provincie si 10 lei pentru livrarile in Bucuresti.

Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiaza de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

369,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 2-5 zile

Scrie o recenzie

Fusta mini, multicolora, cu imprimeu, Mythologica The Moon, Alice

Fusta mini, multicolora, cu imprimeu, Mythologica The Moon, Alice

Te-ar mai putea interesa