Rochie neagra Black Swan, Minouche

Minouche

*Cost transport: 19 lei , cu exceptia produselor de mobilier la care costul transportului va fi de 25 lei. Comenzile ce au o valoare mai mare de 200 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid, cu excepția produselor de mobilier, la care doar comenzile cu o valoare mai mare de 600 lei beneficiază de transport gratuit prin serviciul de curierat rapid.

Rochie neagra Black Swan, Minouche

Material: bumbac, milaneza. 

Culoare: negru, maro. 
Lungime masurata de la subrat: 75 cm. 
Detalii: little black dress, este usor de accesorizat, astfel incat o poti purta in diverse combinatii si la diferite ocazii. 

Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid. Comanda ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore din momentul in care pleaca de la sediul Zega.

Cost: 19 lei.

Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ne contactati fie prin suportul online, fie telefonic sau pe adresa de email: contact@zega.ro

In cazul in care produsul comandat nu ti se potriveste sau pur si simplu nu il mai vrei, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru rambursarea valorii acestuia (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei.

169,00 lei

Disponibilitate: Stoc furnizor

Termen de livrare: 7-10 zile

Scrie o recenzie

Rochie neagra Black Swan, Minouche

Rochie neagra Black Swan, Minouche

Te-ar mai putea interesa