Subscrisa DESITIN PHARMA SRL, cu sediul social in Bucuresti, str.Sevastopol nr.13-17, ap.102, sector 1,   J40/262/2010, CUI RO26382311, telefon 021 252 34 81, email office@desitin.ro, in baza art. 13 din REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI/ 27 aprilie 2016,  va informam ca vom colecta si prelucra datele dvs. cu caracter personal (nume, adresa de email, numar de telefon, specializare, loc de munca, localitate etc.) in scopul incheierii colaborarii profesionale dintre dvs si subscrisa.

Va informam ca destinatarii datelor dvs. cu caracter personal sunt angajatii subscrisei, departamentul de contabilitate, institutiile statului, precum si alte societati organizatoare de evenimente medicale (congrese, conferinte, simpozioane) si ca NU intentionam transferarea acestor date catre o alta companie, societate de marketing si publicitate.

Datele vor fi stocate pe o perioada limitata, atat timp cat exista colaborarea in vigoare si, in situatia unui litigiu, pe parcursul solutionarii acelui litigiu, precum si in conformitate cu legislatia in vigoare atat timp cat avem obligatia legala de a pastra contracte si alte documente legale in evidenta contabila si arhiva societatii.

Va informam ca aveti dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale, precum si rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, conform legii sau dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere, daca considerati ca drepturile dvs au fost nerespectate.

 

Pentru orice detalii suplimentare referitoare la prelucrarea datelor personale poate fi contactat Responsabilul cu Protectia Datelor cu Caracter Personal sau poate fi adresata o cerere scrisa la adresa office@desitin.ro